Tankevirus Webinar

Om Kurset

Hvem passer kurset for?

Tidligere trodde man at tankeprosesser hos personer med psykiske plager skilte seg fra resten av befolkningen, men forskning har vist at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, bare i ulik grad. Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med f.eks. angst, depresjon eller lav selvfølelse, eller til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen.

Mål med kurset

  • Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som potensielt kan gi oss plager.
  • Kunnskap om det “psykologiske immunforsvaret”, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærer også om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode strategier for deg selv.
  • Kunnskap om ulike tankevirus, og trening i å identifisere dem hos deg selv.
  • Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter å forholde deg til dine tanker og følelser

    Kurset går over tre samlinger; mandagene 29 april, 6 mai og 13 mai kl 14.00 - 15.30. 
    Når du melder deg på kurset binder du deg til å delta på alle samlinger.

Kurset holdes som som webinar og foregår på en trygg plattform der det er mulig å delta anonymt. Det vil være en blanding av forelesing og filmer. Det vil være anledning til å ha kontakt med kursholdere underveis i kurset via chat. Du vil få tilsendt link til webinaret dagen før kurset starter.

Tidligere trodde man at tankeprosesser hos personer med psykiske plager skilte seg fra resten av befolkningen, men forskning har vist at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, bare i ulik grad. Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med f.eks. angst, depresjon eller lav selvfølelse, eller til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen. Deg som sliter med lettere psykiske helseplager. Eller for deg som vil lære mer om hvordan tankemønster påvirker deg i hverdagen. Du må være student ved et SiO-registrert lærested.

Påmeldingen er bindende og du må kunne delta alle tre kursdagene. Dette for at du selv skal kunne få best utbytte av kurset, men også av hensyn til øvrige kursdeltakere. Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2).

Psykolog Myleen Offrell og klinisk sosionom Siri A. Hansen

Påmeldingsfrist

13.05.2019

Kurssted

SiO Helse, Blindern - Kristian Ottosens Hus

Problemveien 9

0313

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

Fra : 29.04.2019 Til : 13.05.2019, 14:00-15:30

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter
Åpen påmelding ikke tillatt