Selvkritisk – hvordan bedre din selvfølelse - webinar

Om Kurset

Hvem passer kurset for?

Mindful self-compassion passer for de aller fleste! Det er laget for normalpopulasjonen og er ikke å regne som helsehjelp. «Bli venn med deg selv» er et kurs som hjelper deg i å bli mer psykisk motstandsdyktig og er ment å ha en forebyggende effekt med tanke på psykiske vansker.  Det er ikke påkrevd at du skal ha erfaring med mindfulness eller meditasjon, men som kursdeltaker er det viktig at du føler deg komfortabel med å utforske egne tanker og følelser med lukkede øyne. Kurset passer ikke for de som blir svært overveldet ved utforskningen av eget følelsesliv eller som er i akutte emosjonelle vansker.

Kurset går over 3 samlinger; Tirsdag 27. oktobe, Torsdag 29. oktober og Tirsdag 3. november. Alle dager klokka 14.00 15.30

Sted: SiO Helse Blindern, Kristian Ottosens Hus, Problemveien 9., 2. etg.   

Det er begrenset antall plasser og påmelding skjer etter «førstemann til mølla»-prinsippet. (Når du melder deg på kurset binder du deg til å delta på alle tre samlingene).

 

Kurset går over tre ganger, og varer i 1 time og 45 min hver gang. Innholdet er basert på mindful selfcompassion og emosjonsfokusert terapi. Kurset består av en blanding av forelesninger, godt utprøvde mindfulnessøvelser og egenrefleksjon. kurset har plass til 30 - 50 deltagere. Webinaret holdes via Zoom, hvor du kan delta anonymt, uten kamera og lyd på. Man kan stille spørsmål direkte til forelesere i chat, uten at dette blir synlig for de andre deltagere. Påmeldte vil motta link til zoom - webinaret i forkant av kurset.

Deg som vil lære mer om hvordan du forholder deg til deg selv, og om hvordan du kan møte vanskelige følelser på en bedre måte. Kurset passer for alle på tvers av utfordringer. Du må være student ved et SiO-registrert lærested. 

Påmeldingen er bindende, og du må kunne delta alle tre kursgangene. Dette er både for at du skal få fullt utbytte av kurset, men også av hensyn til de øvrige kursdeltagerne.  Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2), eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no  

Anne Karin Mullally, Psykologspesialist SiO Psykisk helse og Anne Marie Løseth, Klinisk Sosionom SiO Rådgivning.

Påmeldingsfrist

27.10.2020

Kurssted

SiO Helse, Blindern - Kristian Ottosens Hus

Problemveien 9

0313

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

27.10.2020 14:00-15:30

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding