Oppmerksomt nærvær i hverdagen

Om Kurset

Trenger du å være mer oppmerksomt tilstede her og nå? Når er du helt tilstede mens du drikker en god kopp te?
Kan du virkelig lytte til den du snakker med? Er sinnet ditt ofte fylt av tanker om fortiden eller fremtiden?




Dette er et to timers kurs. Det består av en blanding  av teori og egenaktivitet.  På kurset vil du undervises i hva mindfulness er og bli instruert i  korte og enkle puste- og kroppsøvelser til bruk i hverdagen.   Studenter lever i en travel hverdag med mange distraksjoner som kan gjøre det vanskelig å være tilstede i nåtiden. 

Bevisst tilstedeværelse er først og fremst en mental evne som styrkes gjennom et våkent fokus på nærvær i hverdagen. Kurset passer for deg som ønsker å trene opp denne evnen blant annet gjennom tilstedeværelse i daglige aktiviteter.  Kurset er til deg som ønsker å lære om mindfulness og mindfulnessøvelser. Du må være student ved et SiO-registrert lærested. Dette er et kurs, og kan ikke erstatte behandling for psykisk lidelse.

Det er plass til 15 kursdeltagere og påmelding skjer etter "førstemann til mølla" - prinsippet. Påmeldingen er bindende. Dette er både for at du skal få fullt utbytte av kurset, men også av hensyn til de andre kursdeltagerne og de som står på venteliste. Merk deg derfor dato for avlysning i bekreftelsen du mottar ved påmelding. Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2), eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no

Marianne S. Møller, psykologspesialist og Psykolog Frida Bernson

Påmeldingsfrist

28.03.2023

Kurssted

SiO Helse, Holbergsgate 21

0166 Oslo

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

28.03.2023 13:00-15:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding