Dialogkurs modul 1

Om Kurset

Ønsker du å bli bedre på dialog?
Bli med på dialogkurs med Ingun, filosof og pedagog med spesialkompetanse i dialogisk praksis.

Øvelse i dialog kan gi deg bedre og mer givende relasjoner. Samtidig kan mer dialog i samfunnet bidra til større forståelse og fellesskap. Med dialogkunst vil vi motvirke konflikt og polarisering, konsensuskultur, utenforskap og intellektuell latskap.

Modul 1: Om hva god dialog er, og hva det gjør med oss

  • Dialogteori med livsnære og praktiske eksempler​
  • Øvelser som skaper bevissthet om hva det vil si å være en god lytter og god samtalepartner​
  • Om fallgruver i kommunikasjon og hvordan vi kan unngå dem​.

Kurset er modul en av en kursrekke på fire moduler der det felles underliggende temaet er kunsten å skape rom for - og spre - god dialog. Det er fokus på forskjellige temaer i hver modul. Du kan ta en eller flere moduler uten å delta på hele kurset. Likevel vil det være en helhetlig tanke bak – og hvis du ønsker kursbevis, må du delta på alle modulene. Det varer i to timer 2 timer og det er plass til 15 deltagere på kurset. Kurset bygger på dialogteori, filosofi og eksistensiell psykologi, men det er først og fremst et praktisk kurs. Du vil delta i enkle øvelser og inviteres til å reflektere rundt erfaringer du gjør deg både i og utenfor kurset. Dialogkunst er en ettertraktet egenskap i dagens arbeidsliv. Et kursbevis kan være en bonus på CV-en.

Deg som brenner for å gjøre en forskjell! Deg som vil være med oss inn i det brennaktuelle dialogfeltet og hjelpe oss å så noen frø i samfunnet og i din egen hverdag. Det passer for deg som planlegger å jobbe med mennesker på alle mulige vis, og som gjerne vil få noe nyttig på CV-en.

Det er plass til 20 kursdeltagere og vi praktiserer "førstemann til mølla" prinsippet. Påmeldingen er bindende. Dette er både for at du skal få fullt utbytte av kurset men også av hensyn til de andre deltakerne og de som står på venteliste. Merk deg derfor dato for avlysning i bekreftelsen du mottar ved påmelding. Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2), eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no

Studenthumanist i Oslo, Birgitte Fredriksen, og Ingun Steen Andersen, filosofisk praktiker, seniorrådgiver i Human-Etisk Forbund og veileder ved HL-senteret og

Påmeldingsfrist

03.03.2023

Kurssted

SiO Helse, Blindern - Kristian Ottosens Hus

Problemveien 9

0313

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

06.03.2023 16:00-18:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding