Prokrastinering - Lær deg å utsette mindre. Webinar

Om Kurset

Har du en tendens til utsette studiejobbingen til i siste liten? Ønsker du å finne mestringsstrategier slik at du utsetter mindre?

Kurset går over to samlinger mandag den 20.2 og mandag 27.2 Begge dager kl. 13.00 - 14.30

Kurset holdes som webinar og går over to ganger. Det varer i en time og 30 min. Webinaret holdes via en trygg digital plattform hvor du kan delta anonymt. Man kan stille spørsmål direkte til forelesere, uten at dette blir synlig for andre deltagere. På dettet kurset vil du lære mer om fenomenet prokrastinering. Prokrastinering fører til stress, dårlig samvittighet og i verste fall svake resultater på studiet. Du vil her lære mer få kunnskap om hva prokrastinering er, og hvordan du kan endre uhensiktsmessige studievaner. Kurset inneholder også refleksjonsoppgaver og erfaringsutveksling. Vi vil legge vekt på å gi deg kunnskap om god og realistisk tidsplanlegging, og fokusere på hvordan du skal få til å gjennomføre dine planer. Du vil få hjelp til å sette opp en tidsplan som du skal prøve ut mellom de to kursdagene.

Deg som opplever utfordringer med utsettelse av studiene, og ønsker å få mer effektive studievaner og mestringsstrategier som fungerer for deg. Du må være student ved et SiO-registrert lærested for å delta på kurset.

Påmeldingen er bindende, og du vil få best utbytte av kurset om du deltar på begge gangene Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2), eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no

Siri Hansen og Halvor Dahle, begge Rådgivere i SiO Helse

Påmeldingsfrist

17.02.2023

Kurssted

webinar

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

Fra : 20.02.2023 Til : 27.02.2023, 13:00-14:30

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding