Bli venn med deg selv - basert på mindful self-compassion

Om Kurset

Er du for lite vennlig med deg selv, dømmer deg selv for hardt? Vil du bli bedre på å være tilstede her-og-nå? Da passer dette kurset i mindfulness og selvmedfølelse for deg.

Kurset går over tre økter: onsdag den 12.4, torsdag den 20.4 og onsdag den 26.4. Alle dager kl. 14.00 - 15.45
Sted: SiO Helses kurslokaler i 
Kristoan Ottosens hus 2. etg i Problemveien 9

 

«Bli venn med deg selv» er et kurs som hjelper deg i å bli mer psykisk motstandsdyktig og er ment å ha en forebyggende effekt med tanke på psykiske vansker. Det er ikke påkrevd at du skal ha erfaring med mindfulness eller meditasjon, men som kursdeltaker er det viktig at du føler deg komfortabel med å utforske egne tanker og følelser med lukkede øyne. Kurset består av en blanding av forelesninger, godt utprøvde mindfulnessøvelser og egen refleksjon.

Mindful self-compassion passer for de aller fleste! Det er laget for normalpopulasjonen og er ikke å regne som helsehjelp. Kurset kan være krevende for deg, hvis du har lett for å bli overveldet av ditt eget indre.

Det er plass til 15 kursdeltagere og påmelding skjer etter "førstemann til mølla" - prinsippet. Påmeldingen er bindende og du bør kunne delta på alle tre kurs gangene. Dette er både for at du skal få fullt utbytte av kurset, men også av hensyn til de andre kursdeltagerne Av hensyn til studenter som står på venteliste er det viktig å melde seg av dersom tidspunktet allikevel ikke skulle passe. Merk deg derfor dato for avlysning i bekreftelsen du mottar ved påmelding. Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2), eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no

Klinisk sosionom Anne - Marie Løseth og psykologspesialist Shirley Stormyren

Påmeldingsfrist

12.04.2023

Kurssted

SiO Helse, Blindern - Kristian Ottosens Hus

Problemveien 9

0313

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

Fra : 12.04.2023 Til : 26.04.2023, 14:00-15:45

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding