Selvkritisk – hvordan bedre din selvfølelse

Om Kurset

Er du for lite vennlig med deg selv, dømmer deg selv for hardt? Vil du bli bedre på å være tilstede her-og-nå? Da passer dette kurset i mindfulness og selvmedfølelse for deg.

Kurset går over tre økter: onsdag den 12.4, torsdag den 20.4 og onsdag den 26.4. Alle dager kl. 14.00 - 15.45
Sted: SiO Helses kurslokaler i 
Kristoan Ottosens hus 2. etg i Problemveien 9

 

Kurset går over tre ganger, og varer i 1 time og 45 min hver gang. Innholdet er basert på mindful selfcompassion og emosjonsfokusert terapi. Kurset består av en blanding av forelesninger, godt utprøvde mindfulnessøvelser og egenrefleksjon. De fleste ønsker å gjennomføre mindfulnessøvelsene på matter på gulvet, men det legges også opp til at man kan sitte på stol. Som kursdeltaker velger du om og hvor mye du ønsker å dele fra ditt eget liv. Kurset har plass til 15 deltagere. 

Deg som vil lære mer om hvordan du forholder deg til deg selv, og om hvordan du kan møte vanskelige følelser på en bedre måte. Kurset passer for alle på tvers av utfordringer. Du må være student ved et SiO-registrert lærested.

Påmeldingen er bindende, og du må kunne delta alle tre kursgangene. Dette er både for at du skal få fullt utbytte av kurset, men også av hensyn til de øvrige kursdeltagerne.  Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2), eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no  

Klinisk sosionom Anne - Marie Løseth og psykologspesialist Shirley Stormyren

Påmeldingsfrist

12.04.2023

Kurssted

SiO Helse, Blindern - Kristian Ottosens Hus

Problemveien 9

0313

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

Fra : 12.04.2023 Til : 26.04.2023, 14:00-15:45

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding