Kurs om følelser - webinar

Om Kurset

Hvorfor har vi følelser og hva kan de fortelle oss om hva vi trenger?  

Ønsker du å lære mer om følelser og hvordan vår måte å håndtere egne og andres følelser kan ha stor påvirkning på våre relasjoner og hvordan vi har det? 

Temaer:

  • Hva er følelser og hvilken funksjon har de
  • Hva er forskjell på nyttige og unyttige følelser
  • Hva er din emosjonelle stil
  • Hvordan møter vi egne og andres følelser på en god måte
  • Hvordan håndtere overveldende følelser

Kurset går over tre samlinger onsdagene 15 mars, 22. mars og 29. mars. Alle dagene kl.  14.00 til 15.30. Kurset holdes som webinar via zoom og du vil få tilsendt link til webinaret dagen før


Kurset består av en blanding av forelesninger, filmer, øvelser og egen refleksjon. Du deltar anonymt, og kan stille spørsmål til kursholdere i chatten. Innholdet i kurset er i hovedsak forankret i emosjonsfokuserte terapiformer. Der ser vi psykisk smerte som et tegn på at grunnleggende emosjonelle behov ikke er møtt. Dette kan være behov for trygghet, tilhørighet, anerkjennelse, bekreftelse, trøst, omsorg eller å sette grenser for seg selv. Kurset: 3 økter av 90 minutter.

Deg som sliter med lettere psykiske plager eller som bare vil lære mer om hvordan følelser påvirker deg i hverdagen. Vi tror at kurset passer ekstra godt for deg som synes det er vanskelig å forstå eller håndtere dine følelser - enten du har lite kontakt med følelser eller om du synes at de lett blir overveldende. Du må være student ved et SiO-registrert lærested. Dette er et kurs, og kan ikke erstatte behandling for psykisk lidelse.

Påmeldingen er bindende, og du må kunne delta alle tre øktene. Dette for at du skal få fullt utbytte av kurset. Legg merke til frist for avmelding i bekreftelsen på at du har fått plass. Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 22853300 (tast 2), eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no

Psykolog Myleen Offrell og psykolog Karin Magdalena Erichsen

Påmeldingsfrist

14.03.2023

Kurssted

webinar

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

Fra : 15.03.2023 Til : 29.03.2023, 14:00-15:30

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding