Trening for studenter

Om Kurset

Ønsker du hjelp til å komme i gang med treningen, lage fast rutine på treningen eller bli kjent med ulike treningsformer? I denne gruppen vil du både få trent og få med deg noen verktøy på veien til en aktiv hverdag.

Kurset går over 6 onsdager i perioden i perioden 6.9 - 11.19. Alle dager kl. 15.00 - 16.00

Aktiviteten vil gå over seks uker med en varighet på en time per gang, i en gruppetreningssal på treningssenteret. Aktivitetene vil være tilpasset slik at du som er nybegynner eller ikke har trent på en lengre periode kan henge med. Treningen vil være en variasjon mellom enkel styrketrening, bevegelighet- og kondisjonstrening. Treningsøktene vil ha fokus på mestring, treningsglede og hvordan kroppen responderer under trening. Treningene tar hensyn til fysiske- og/eller psykiske utfordringer knyttet til trening. En god start for deg som ønsker å få en fast rutine på trening, ønsker å lære og teste ulike treningsformer. Du trenger ikke være medlem av SiO Athletica.

deg som ønsker å komme i gang med trening, ønsker å lære å kjenne kroppen under fysisk aktivitet eller er nybegynner på trening.

Påmeldingen er bindende, og du må kunne delta alle 6 økter. Dette er både for at du skal få fullt utbytte av kurset, men også av hensyn til de øvrige kursdeltagerne. Det er plass til 20 deltakere og plass på kurset skjer etter "førstemann til mølla" prinsippet. Har du spørsmål, kontakt oss på tlf. 22853300 (tast 2),eller epost kurspamelding.siohelse@sio.no

Lise Mari Semb, livsstilsveileder, SIO Athletica

Påmeldingsfrist

05.09.2023

Kurssted

Sal 1D, Athletica Domus

Se adressen i Google Maps

Tidspunkt:

Fra : 06.09.2023 Til : 11.10.2023, 15:00-16:00

Last ned til kalender

Pris:

Gratis

Tilgjengelige plasser:

Ja

*Påkrevde felter

Påmelding